Profesjonelle skriverløsninger for bedrift og hjemmekontor

<<< kjøpe, leie eller lease >>>

Snart begynner vi å selge laserskrivertoner og skriverdeler. Vil du svare på et raskt spørsmål for å hjelpe oss ved å klikke her. Det tar bare noen få sekunder. Mange takk.

Lexmark Printers og Kopimaskiner til salg, leie eller leasing

Ved bruk av utskrevne rapporter er god utskriftskvalitet svært viktig. Det sier mye om bedriften din og merkevaren din.
Hvis kontorskriveren din har sett bedre dager, er det kanskje på tide å tenke på en ny skriver av høy kvalitet. Vi tilbyr fleksible løsninger der du kan velge å kjøpe, leie eller lease.

Lexmark kontorskrivere tilbyr suveren kvalitet, hastighet og pålitelighet. Vi har mange modeller å velge mellom for å passe dine behov.

Vår partner for utskriftsløsninger er Norges hovedforhandler for Lexmark-skrivere og kopimaskiner. Hos oss får du den komplette pakken, serviceavtalen og automatisk tonerbestilling når det begynner å bli tomt for rekvisita slik at du kan fokusere på å gjøre det som er viktig – å drive virksomheten din.

Nedenfor kan du se noen få eksempler, men hvis du ønsker å ta en uforpliktende prat med en spesialist på kontorprintere for å diskutere dine behov, vennligst kontakt oss i skjemaet nedenfor.

Lexmark XC2326

Lexmark XC2326 printer

Enhetstype: Farge Laser
Med opptil 26 fargeutskrifter per minutt*, samt automatisk skanning, kopiering og faksing, alt i en kompakt enhet med berøringsskjerm.
Størrelse på arbeidsgruppe: Liten bedrift, små arbeidsgruppe.

Lexmark XC4240

Lexmark XC4240 Printer

Enhetstype: Farge laser
Utskriftshastighet på opptil 42 spm. Tosidig skanning, faks- og kopifunksjon samt en praktisk 10 cm stor berøringsskjerm.
Størrelse på arbeidsgruppe:  Mellomstor bedrift, mindre arbeidsgruppe som ikke skal trykke i store volum.

Lexmark XC4352

Lexmark-XC4352 printer

Enhetstype: Farge Laser A4. Tosidig utskrift (dupleks): Integrert tosidig.  Anbefalt månedlig sidevolum: 2000 – 20.000 sider.
Størrelse på arbeidsgruppe: Mellomstor bedrift/arbeidsgruppe
Utskriftshastighet: 52 sider per minutt sort/farge.

Lexmark XC9335 Gulvmodell

Lexmark XC9335 Printer

Enhetstype: Farge Laser A3/A4. Lexmark XC9335 multifunksjonsskriver for store formater i farger er utviklet for sikkerhet, allsidighet og ytelse. Anbefalt mnd sidevolum: 4,000 – 20,000 sider.
Størrelse på arbeidsgruppe: Stor arbeidsgruppe.
Utskriftshastighet: 35 sider per minutt sort/farge.

Lexmark XC9455

Lexmark-XC9455 printer. Leie, lease eller kjøp

Enhetstype: Farge Laser A3/A4. Lexmark XC9455 multifunksjonsskriver for store formater i farger er utviklet for sikkerhet, allsidighet og ytelse. Tosidig utskrift. Anbefalt mnd sidevolum 7,000 – 50,000 sider.
Størrelse på arbeidsgruppe: Stor arbeidsgruppe.
Utskriftshastighet: 55 sider per minutt sort/farge.

XC9335 med sorterer / stifter

Lexmark XC9335 med sorterer og stifter

Enhetstype: Farge Laser A3/A4. Lexmark XC9335 multifunksjonsskriver for store formater i farger er utviklet for sikkerhet, allsidighet og ytelse. Anbefalt mnd sidevolum 4,000 – 20,000 sider.
Størrelse på arbeidsgruppe: Stor arbeidsgruppe.
Utskriftshastighet: 35 sider per minutt sort/farge.

Got you covered

Vi setter opp og installerer skriveren i dine lokaler i henhold til dine behov. Vil du vite mer eller ha en uforpliktende prat? fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snarest.